Adres

De Zanden 47
7395 PA Teuge
Mob. nummer: +31 628828781
Tel. nummer: +31 553605965

Huisdieren

Zijn niet toegestaan.

Aankomst & vertrek

Aankomst- en vertrektijden:

Inchecken is mogelijk tussen 16-18 uur. Indien u een overnachting bij ons combineert met bijvoorbeeld een bezoek aan de sauna, of iets anders wat u graag wilt doen die dag, dan is het mogelijk om al bij ons in te checken tussen 10-12 uur. U ontvangt dan de sleutel waarmee u op ieder gewenst tijdstip naar uw kamer kunt gaan. Wilt u ons laten weten of u gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid? Wij houden er dan rekening mee.

Indien u na 18:00 uur arriveert wilt u ons dit dan laten weten via +31-6-28828781

Uitchecktijd:  11:00 uur

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons: Contant betalen, bank- of giropas, VISA en Mastercard. (dit is alleen van toepassing op extra’s) Het totale huurbedrag dient uiterlijk één week voor aankomst bij ons te zijn bijgeschreven op bankrekening:

Bankrelatie:                          RABOBANK

Rekeningnummer:              0326 1736 41

IBAN:                                     NL20RABO0326173641

BIC:                                        RABONL2U

Te huur

Fietsen & elektrische fietsen, solex, tennisbaan & tennisballen.

Internet

Er is gratis WIFI beschikbaar in het gehele huis en op het terras

Wandelen en fietsen

Er loopt een klompenpad in de directe omgeving, er zijn volop fietspaden met knooppunten in de omgeving en hardlopen kan vanuit het huis. 8 fietsen hebben wij standaard op locatie staan en deze zijn te huur. Indien u uw eigen elektrische fiets meeneemt kunt u deze opladen in het fietsenhok. Elektrische fietsen kunnen wij ook verzorgen, dit dient u bij uw reservering aan te geven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat ze op locatie staan.

Parkeren & Laadstation voor elektrische auto’s

Parkeren kan direct voor het huis (7 auto’s) overige auto’s kunnen achter het huis geparkeerd worden. Niet aan de openbare weg i.v.m. parkeerverbod! En graag uitritten vrij houden. Op ca 700m afstand is een laadpaal aanwezig.

Wat is het weer?

Route

Openbaar vervoer is op loopafstand en 2 x per uur rijdt er een bus van en naar het station in Apeldoorn. Parkeergelegenheid naast het hotel. Vanaf Schiphol rijdt er een rechtstreekse trein naar Apeldoorn alwaar u een taxi of bus kunt nemen om binnen enkele minuten bij ons hotel te zijn.